Breng uw interieur tot leven met onze tegels.

Creëer een bijzondere ambiance in uw interieur met de unieke tegels van ‘Ouwendorp’. In onze showroom doet u verrassende ideeën op voor uw woonkamer, badkamer of keuken. En dat is niet toevallig: u vindt bij ons maar liefst 3.000 soorten wand- en vloertegels in alle stijlen en bijna alle prijsklassen. Van strakke, moderne plavuizen en exclusieve mozaïeken tot nostalgische boerenwitjes en klassieke tegels. Het is maar welke sfeer u wilt: de sfeer van luxe en weelde, van trends en design, van het pure buitenleven of van ouderwetse gezelligheid. Laat u inspireren in onze showroom en breng uw interieur tot leven. Wilt u informatie weten en de locatie van onze showroom klik dan even verder.

Tegelvloer in de woonkamer.

De woonkamer is het hart van uw huis. Hier komt u tot rust na een lange werkdag, hier droomt u weg achter een roman, hier ontmoet u familie en vrienden, hier geniet u van de lange winteravonden. Als u érgens thuis bent, bent u het in uw woonkamer. Bij Ouwendorp Tegels helpen we u daarom graag om een sfeer te creëren waarin u zich thuis voelt. De sfeer van lang vervlogen tijden, waarin de kasteelheer zich warmde bij een knapperend haardvuur. De sfeer van een Provençaals landhuis, met in het late avondlicht een fonkelend glas wijn. De sfeer van een stilistisch vormgegeven interieur, met strakke lijnen en contrasterende kleurvlakken. Kortom: de sfeer die tot uw verbeelding spreekt en bij u past.

De toepassing van vloertegels in uw woonkamer heeft méér voordelen dan alleen de bijzondere sfeer. Tegels zijn bijzonder duurzaam en slijtvast. Bovendien zijn ze eenvoudig te reinigen en nagenoeg onderhoudsvrij. En als u kiest voor vloerverwarming, hebt u verder geen radiatoren meer nodig.

Ouwendorp tegels heeft een enorme diversiteit aan unieke, duurzame en ambachtelijke tegels. Tegels voor elke doelgroep of prijs. Hij levert de tegels en legt de tegels met een enorm oog voor detail, echt maatwerk!

Jan