Original Style

Houdt u van een karaktervolle sfeer en veel warme huiselijkheid? Verdiep u dan beslist eens in de collecties van de befaamde Engelse tegelfabrikant Original Style. In onze tegelshowroom kunt u deze bijzondere tegels ervaren. Want we vinden het belangrijk dat u de juiste keuze maakt.

Nostalgische, luxe én moderne tegels

Original Style begon als fabrikant van nostalgische tegels in Victoriaanse stijl. Tegenwoordig biedt dit merk een breed assortiment wandtegels en vloertegels met unieke dessins. Houdt u van nostalgisch en traditioneel? Van glamour en luxe? Of heeft u een voorkeur voor modern? Aan u de keuze. Mooie, complete series zijn name Artworks, Victorian Floor. Odyssey en Winchester. Tegels van Original Style zijn altijd van hoge kwaliteit, mooi afgewerkt en duurzaam.

Original Style tegels in onze showroom

Heef u interesse in de kwaliteitstegels van Original Style? Bezoek dan eens onze tegelshowroom in Stroe. Dit ligt in de gemeente Barneveld, tussen Apeldoorn, Amersfoort en Arnhem. Bij ons kunt u deze tegels in alle rust te bekijken. Natuurlijk ondersteunen we u graag bij het kiezen voor de juiste Original Style-tegels. En wat te denken van onze andere hoofdmerken vtwonen en Venis. Daarnaast bieden we nog tientallen andere kwaliteitsmerken.