Vloertegels

Toe aan nieuwe vloerbedekking, vanwege nieuwbouw of renovatie? Keramische vloertegels brengen sfeer en warmte. Maar hoe voorkomt u dat u de verkeerde keuze maakt? In onze showroom in Stroe (gemeente Barneveld) vindt u vloertegels van gerenommeerde merken. Zoals vtwonen, Venis en Original Style. Fraaie vloertegels voor woonkamer, keuken, badkamer, toilet of hal.

Sfeermaker in elk huis

Een keramische vloertegel is een sfeermaker in huis. Of u nu houdt van trendy, tijdloos, nostalgisch of klassiek. En of u nu houdt van opvallend of wat behoudender. U vindt altijd een vloertegel die past bij uw smaak. Landelijk of modern. Strak of wat speelser. Ook in het leggen van de vloer is veel mogelijk.

Een tegelvloer kil en sfeerloos? Het tegendeel is waar.

Voordelen van keramische tegels

Keramische vloertegels zijn heel praktisch. Ze zijn hygiënisch (ideaal tegen allergie) en onderhoudsarm. Dit in tegenstelling tot respectievelijk vloerbedekking en een houten of natuurstenen vloer. Tegels zijn bovendien kleurvast en kras- en vlekbesteding. Dit dankzij het hoogwaardige bakprocedé. Vloertegels zijn ideaal in combinatie met vloerverwarming. Dat voelt heerlijk comfortabel en is energiebesparend.

Laat u inspireren in onze showroom

Een tegelvloer is een aankoop voor vele jaren. Het is dus extra belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Laat u inspireren in onze showroom in Stroe (gemeente Barneveld). We leveren onder meer de vloertegels van vtwonen, Original Style, Venis, Mosa, Grespania, Metropol, Villeroy & Boch en Viva. Daarnaast voeren we talrijke andere kwaliteitsmerken.