Keukentegels

Keramische tegels maken uw keuken pas echt áf. Ze geven de keuken uitstraling en karakter. En tegels zijn ook heel praktisch. In onze tegelshowroom vindt u de wand- en vloertegels van merken zoals Alcorecam, Adobe, Adex en Harlinger Aardewerk. Of kies uit de collecties van nog talrijke andere kwaliteitsmerken.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Strak en modern, nostalgisch of tijdloos … we hebben voor ieders smaak en elke keuken een geschikte tegel. Opvallend of wat meer op de achtergrond. Met of zonder decoratie. En kies voor gezellige kleine tegels óf voor strokentegels (in bijvoorbeeld houtlook of betonlook). Ook combinaties met mozaïektegels zijn mogelijk. Dát is het mooie van wand- en vloertegels: de opties zijn eindeloos.

Hitte- en vochtbestendig

Keramische regels zijn niet alleen mooi, maar ook heel praktisch. Ze zijn heel hygiënisch een makkelijk te reinigen. Ze zijn hitte- en vochtbestendig, kleurvast en kras- en vlekbestendig. Leef u dus gerust uit in de keuken. Schoonmaken is zo gebeurd.

 

Welkom in onze tegelshowroom

Wilt u inspiratie opdoen voor keukentegels? Welkom in onze tegelshowroom in Stroe (gemeente Barneveld). Kijk hier in alle rust rond en laat u verrassen door de mogelijkheden. Hulp nodig? We adviseren u graag, ook over de lijm en de voeg. Met als resultaat een sfeervolle en waterdichte tegelwand en een prachtige keukenvloer. Tip: neem even wat staaltjes mee van uw keuken.