Tegelsoorten

Keramische tegels voelen zich overal thuis. Ze zijn werkelijk op elke plek toepasbaar: in woonkamers, badkamers, toiletruimtes en keukens. En op plekken waar u misschien niet zo gauw tegels verwacht. Tegels zijn oersterk en gaan dus heel lang mee. Ze zijn makkelijk te reinigen en dus heel hygiënisch. Niet zo vreemd dus dat steeds meer mensen kiezen voor tegels. Lees meer over de diverse tegelsoorten:

Vloertegels

Vloertegels geven uw huis karakter en eigenheid. Vloertegels zijn hygiënisch en makkelijk schoon te houden. Ideaal dus voor mensen met allergie of astma. Vloertegels zijn ook ideaal in combinatie met vloerverwarming.

Wandtegels

Goede wandtegels hebben een mooie glazuurlaag, voor de juiste uitstraling. Dit kan mat of glanzend zijn. De mogelijkheden met wandtegels zijn eindeloos, ook qua kleuren, dessins, structuren en formaten.

Badkamer- & toilettegels

Badkamertegels en toilettegels zijn sfeermakers. Kies uw wand- en vloertegels dus zorgvuldig, passend bij het sanitair. We leveren de (badkamer- of toilet)tegels in vele kleuren, dessins en formaten.

Keukentegels

Keukentegels maken uw keuken helemaal af. Bovendien zijn ze hittebestendig en hygiënisch. Verkrijgbaar in vele kleuren, dessins en maten.

Mozaïektegels

Mozaïektegels zorgen voor een speels en sfeervol effect in badkamers, keukens en toiletruimten. We adviseren u graag over de beste combinatie van mozaïek en wandtegel.