Keramisch parket

Warme

uitstraling

Keramisch parket biedt het beste van twee werelden. Het product combineert de warme uitstraling van hout met de (onderhouds)gemakken van keramiek. Alleen maar voordelen dus!

Kleurvast

en duurzaam

Houtstructuurtegels zijn kleurvast en zeer slijtvast. Daardoor zijn ze enorm praktisch én heel duurzaam. Dat betekent: jarenlang zorgeloos wonen en leven in uw nieuwe interieur.

Geen

onderhoud

Keramisch parket is praktisch onderhoudsvrij. Dat scheelt schuren, impregneren, lakken of waxen. En u hoeft uw kamer niet leeg te halen. Keramisch hout is uitstekend toepasbaar in natte ruimten.

Diverse

maten

Keramisch parket is verkrijgbaar in diverse breedtematen (tot 30 cm) en lengtematen (tot wel 180 m). De maatvoering bepaalt mede de uitstraling van uw vloer: van elegant tot robuust.​

Doe inspiratie op

in onze tegelshowroom!

Bent u benieuwd of houtstructuurtegels echt zoveel lijken op hout? En wilt u inspiratie op doen voor uw eigen huis? Welkom in onze showroom! Hier vindt u keramisch hout in diverse kleuren, dessins en merken. Kijk rustig rond en laat u verrassen. We adviseren u graag, ook over de lijm én de voeg. Ons geheim? We kiezen de voegkleur zodanig, dat deze helemaal past bij de tegelkleur. Immers, u wilt toch geen grijze voeg verwerken in een warme houtkleur-tegel? Om maar iets te noemen.

Maak een afspraak

voor deskundig advies

Nieuwsgierig geworden naar onze collectie keramisch parket? Neem gerust contact met ons op! In onze showroom kunt u rekenen op deskundige begeleiding. We geven u volop de ruimte en de vrijheid om zelf rustig rond te kijken. We vinden het belangrijk dat u weloverwogen kiest. En dat u na aankoop tevreden bent en blijft.