Villeroy & Boch-tegels

De tegels van Villeroy & Boch staan bekend om hun kwaliteit, vormgeving en moderne uitstraling. Het merk is van huis uit sanitair-specialist. De tegels zijn daarom heel geschikt voor badkamer en toilet. Ook biedt Villeroy & Boch tegelseries voor badkamer en toilet. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Welkom in onze showroom!

Tegels of stroken

Het Duitse Villeroy & Boch is al sinds de 18e eeuw een bekende naam in servies, sanitair en tegels. De fabrikant ontwerpt en produceert volledig in eigen huis, met oog voor interieurtrends. De tegels wordt gemaakt met de beste materialen en volgens een beproefd procedé. Villeroy & Boch biedt diverse tegelseries. Houdt u van een strakke en moderne uitstraling? Van tijdloos of klassiek? Met de tegels van Villeroy & Boch kunt u alle kanten op. Stijl en design verzekerd!

Villeroy & Boch-tegels in onze showroom

U vindt de tegels van Villeroy & Boch in onze showroom in Stroe (gemeente Barneveld). U kunt hier in alle rust rondkijken en inspiratie opdoen. Natuurlijk kunnen we u adviseren en begeleiden bij uw keuze. We verkopen niet alleen de tegels van Villeroy & Boch, maar ook van onze hoofdmerken vtwonen, Venis en Original Style. En nog tal van andere tegelmerken.