Venis-tegels

Venis, onderdeel van de befaamde Porcelanosa Groep, een van de belangrijkste tegelproducenten ter wereld. De tegels zijn kwalitatief zeer hoogwaardig en uiterst strak te verwerken. In onze tegelshowroom in Stroe (gemeente Barneveld) vindt u de meest actuele collecties.

Ook tegels in betonlook en houtlook

Venis biedt diverse actuele series wand- en vloertegels. U vindt dus altijd de tegel die past bij uw smaak en interieur. Dankzij innovatieve technieken biedt Venis ook tegels in bijvoorbeeld betonlook, houtlook en metallic-look. Deze zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. De tegels met verrassende 3D-texturen zorgen helemaal voor een bijzonder interieur. De Venis/Porcelanosa-tegels zijn onderling goed te combineren, wat ongekende mogelijkheden biedt om een unieke vloer of wand te maken.

Venis-tegels in onze showroom

Benieuwd naar de tegels van Venis/Porcelanosa? Welkom in onze showroom in Stroe (in de gemeente Barneveld, tussen Apeldoorn, Amersfoort en Arnhem). Ontdek onze tegels in alle rust en ongedwongenheid. U vindt hier ook de tegels van onze andere hoofdmerken vtwonen en Original Style. En nog tal van andere tegelmerken. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor advies, ook over de verwerking van de tegels. Want we vinden het belangrijk dat u echt de juiste keuze maakt.