Onze werkwijze

Bij Ouwendorp Tegels slaagt u beslist. U kunt bij ons niet alleen tegels uitzoeken, maar we kunnen u ook het tegelzetten uit handen nemen. En wilt u uw complete badkamer laten renoveren, maar zoekt u nog naar geschikte vakmensen? Ook dan kunt u ons inschakelen. Dit geldt overigens ook voor woonkamervloeren. Onze werkwijze in 5 stappen:

 Stap 1

Tegels uitzoeken is niet zo eenvoudig. Want de keuze is groot. En wat past er nu het beste bij uw huis? Breng dus beslist een bezoek aan onze showroom. Hier vindt u een uitgebreide collectie kwaliteitstegels. Tip: neem wat staaltjes of voorbeelden mee. Bijvoorbeeld van de keuken die u hebt gekocht, of van de badkamer die u wilt realiseren. Denk ook aan gordijnen, meubelstoffen en kleuren van uw interieur.

 

 Stap 2

Wilt u door ons een offerte laten opstellen? Neem dan de tekeningen van uw woonkamer, badkamer of keuken mee. Op basis van het aantal vierkante meters maken we dan een offerte. Heeft u geen tekening? Geen probleem; dan komen we even langs om alles op te meten.

 

Stap 3

Bent u akkoord met de offerte? Dan bestellen we de tegels bij de fabrikant of groothandel. Handig om te weten: we leveren ook alle benodigdheden, zoals lijm, voeg, hoekprofielen, kit en schoonmaakmateriaal. Gaat u zelf aan de slag? Dan kunt u bij ons een professionele tegelsnijder lenen.

 

Stap 4

Zijn de tegels binnen? Dan kunt u deze bij ons afhalen. Óf we brengen de tegels op het afgesproken tijdstip bij u thuis. U hoeft ze dus niet zelf dagenlang op te slaan; dat scheelt.

 

Stap 5

Wilt of kunt u zelf geen tegels zetten? En heeft u daar ook geen tegelzetter voor? Dan doen wij dat graag voor u. Onze eigen, ervaren tegelzetters leveren vakwerk af. We kunnen zelf de complete badkamer- of keukenrenovatie coördineren. We vragen offertes op bij de installateur. Na uw akkoord gaan we aan de slag. Daarbij fungeren wij als coördinator.

 

Maak een afspraak

voor deskundig advies

Nieuwsgierig geworden? In onze showroom kunt u rekenen op deskundige begeleiding. We geven u volop de ruimte en de vrijheid om zelf rustig rond te kijken. We vinden het belangrijk dat u weloverwogen kiest. En dat u na aankoop tevreden bent en blijft. Of neem contact op via (0342) 786726.