Over Ouwendorp Tegels

Oriënteert u zich op keramische tegels of keramisch parket? Ouwendorp Tegels helpt u graag op weg. In onze tegelshowroom vindt u actuele collecties wand- en vloertegels van onze hoofdmerken vtwonen, Original Style en Venis. Ook verkopen we onder meer Mosa, Villeroy & Boch, Grespania, Bärwolf, Sicis, Metropol en Viva. Bij elkaar meer dan 3.000 soorten tegels! We stellen onze collecties zorgvuldig samen. Iedereen kan bij ons terecht. Of u nou houdt van trendy, modern, tijdloos of nostalgisch.

Anno 1968

Ouwendorp Tegels is al sinds 1968 een gerenommeerde naam in de wijde omtrek. In dat jaar startten de ouders van de huidige eigenaar Wim Ouwendorp een tegelzettersbedrijf. Al snel daarna begonnen ze ook met de verkoop in eigen winkel. “Als jongen werkte ik veel mee in de zaak. Ik ging al van kinds-af aan mee naar de bouw, helpen met tegelzetten. Zo groeide ik in het vak.” Medio jaren tachtig stapte Wim definitief in het bedrijf. In 2002 opende Ouwendorp Tegels de showroom in de huidige opzet.

 

Ons doel?

Dat u de juiste tegels kiest!

Wat u kunt verwachten bij Ouwendorp Tegels? Alle vrijheid om zelf rond te kijken en u te laten inspireren. En heeft u behoefte aan advies of begeleiding? Dan helpen we u natuurlijk graag verder, met kennis van tegelmerken, tegelcollecties en verwerkingsmogelijkheden. We willen dat u tegels koopt waar u tevreden over bent én blijft. Pas dan hebben we ons werk goed gedaan. En wilt u de tegels laten zetten? Ook dat kan!