Grespania tegels

Houdt u van trendy wand- en vloertegels? Dan is Grespania misschien wel het merk voor u. Deze Spaanse fabrikant ontwikkelt eigentijdse tegels van hoogwaardige porseleinklei, met een sterke focus op de Nederlandse markt. Voor een impressie kunt u terecht in onze tegelshowroom in Stroe (gemeente Barneveld).

Wand- en vloertegels en mozaïektegels

Grespania is specialist in porseleingres vloer- en wandtegels. Porseleingres is een witte keramiekpasta die zorgt voor tegels met hoogwaardige technische en esthetische eigenschappen. Grespania maakt wand- en vloertegels (ook grootformaat) en mozaïektegels. In eigentijdse decors, veelal met reliëf en ook in afwijkende tegelgroottes.

Grespania-tegels in onze showroom

Tegels moet u vooral met eigen ogen bekijken. U vindt de Grespania-tegels in onze tegelshowroom in Stroe (gemeente Barneveld). Voel de vrijheid om in alle rust rond te kijken. U vindt bij ons ook de tegels van onze hoofdmerken vtwonen, Original Style en Venis. En nog tal van andere tegelmerken. Als u dit wilt, geven we advies en begeleiden we u bij de keuze. Zodat u ook echt de juiste tegels kiest, van Grespania óf van een ander merk.