Castelvetro-tegels

Castelvetro Ceramica is een vooraanstaande Italiaanse tegelfabrikant met een veelzijdige collectie wand- en vloertegels en mozaïektegels. De focus ligt op design en vormgeving. En op innovatie op basis van hoogwaardige technologie. Ontdek het in onze showroom in Stroe (gemeente Barneveld).

Houtlook-tegels van Castelvetro

Houtlook-tegels zijn helemaal de trend. Castelvetro levert misschien wel de mooiste houtlooktegel op de markt. Houtlook-tegels van Castelvetro zijn van hoogwaardig niveau, visueel en qua structuur. Niet van echt te onderscheiden. Ze zijn leverbaar in talrijke kleuren en diverse maatvoeringen. U vindt dus altijd de tegel die past bij uw smaak.

Castelvetro-tegels in onze showroom

Nieuwsgierig naar de tegels van het merk Castelvetro? Neem dan beslist een kijkje in onze showroom in Stroe (gemeente Barneveld). U kunt hier in alle rust rondkijken en inspiratie opdoen. We geven advies en begeleiden u bij uw keuze. Zodat u ook echt de juiste tegel kiest. Van Castelvetro of een ander tegelmerk (o.a. vtwonen, Original Style, Venis, Grespania en Mosa).