Badkamertegels & toilettegels

De badkamer is uw persoonlijke domein, waar u alle ruimte hebt voor rust en persoonlijke verzorging. Hier bereidt u uzelf voor op de uitdagingen van de dag. Hier ontspant u zich, relaxend onder een warme douche of wegdromend in bad. Keramische tegels maken de sfeer, het comfort en het gemak compleet. Dat geldt ook voor de toiletruimte. We laten u graag zien hoe u deze ruimten omtovert tot sfeervolle rustpunten in huis.

De badkamer en toiletruimte die u wenst

Keramische tegels geven uw badkamer en toiletruimte de uitstraling waar u uw prettig en geborgen bij voelt. Houdt u van warm en sfeervol? Van nostalgisch? Of van strak en modern? Kies uit vele stijlen, decoraties, texturen en formaten. Want zoveel smaken, zoveel wand- en vloertegels. Ook mooi is een combinatie met mozaïektegels. Ons advies: kies voor tegels van een kwaliteitsmerk. Die zijn duurzaam, bieden een hoogwaardige afwerking en hebben een prachtige uitstraling. Uw huis is het waard.

Let ook op stroefheid en reinigbaarheid

Laat u niet verblinden door het uiterlijk van de tegel. Let beslist ook op een aantal praktische zaken. Zo moeten de badkamervloer en de toiletruimte natuurlijk niet te glad zijn. Immers, een val kan vervelende gevolgen hebben. Ons advies: kies in de badkamer voor vloertegels met een hoge slipweerstand: R. Vooral als u wat slechter ter been bent. De R ligt tussen de 9 en 13. Hoe hoger dit cijfer, hoe stroever de vloer. Let ook op de reinigbaarheid van de tegel. We adviseren u er graag over.

Doe badkamerinspiratie op in onze showroom

Wilt u inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer of toiletruimte? We nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze tegelshowroom in Stroe (gemeente Barneveld). Hier presenteren we een grote en veelzijdige collectie wand- en vloertegels van bekende merken, zoals onze hoofdmerken vtwonen, Original Style en Venis. Daarnaast voeren we nog tientallen andere kwaliteitsmerken.

Volledige badkamerrenovatie?

Wilt u uw badkamer volledig laten renoveren? Ook dan zijn we graag uw eerste aanspreekpunt. We werken nauw samen met gespecialiseerde sanitairleveranciers en badkamerinstallateurs. Wij kunnen daarbij fungeren als coördinator. Alles in één hand, wel zo prettig voor u.