Wat bieden wij?

Tegels zetten is iets wat u uiteraard zelf kunt doen. Wij adviseren dat als specialist toch om er goed over na te denken, het is namelijk een tijdrovende klus met veel precisiewerk. Denkt u na het lezen van de stappen ‘dat is niets voor mij’, vraag dan gratis een offerte aan bij ons. Zo kunt u zonder meteen ergens aan vast te zitten bepalen of u het het geld waard vindt om de klus uit te besteden.

We laten u graag zien hoe u elke badkamer omtovert tot een sfeervol rustpunt in uw huis, of hoe je een ouderwetse keuken veranderd in en moderne woonkeuken. Het geheim? Ouwendorp heeft een uiteenlopende collectie aan tegels en parket in de stijl die bij u past. Strak, warm, modern, nostalgisch, gestileerd en luxe… In onze showroom in Stroe heeft u de keuze uit meer dan 3000 tegels. We zijn benieuwd naar uw smaak en wij geven met onze jarenlange ervaring graag advies.

Wij verkopen tegels die met zorg en passie zijn ontwikkeld. U vindt bij ons dan ook een uniek pakket aan materialen; tegels van onder andere de merken Original style en VT wonen. Wilt u nog meer informatie over onze merken klik dan even verder of bel of mail naar onze showroom.

Onze stappen

Stap 1

Uw aannemer, installateur of klusbedrijf voert de verbouwing uit. Voor het gezichtsbepalende onderdeel tegels komt u naar Ouwendorp Tegels.

Stap 2

Bij het maken van een keuze geven we u begeleiding en advies. Samen zoeken we naar de tegel die precies past bij uw wensen.

Stap 3

Als u niet over tekeningen van woonkamer, badkamer of keuken beschikt, komen we deze persoonlijk bij u inmeten. Ook is het mogelijk dat ú de tegel kiest en uw aannemer, installateur of klusbedrijf het juiste aantal doorgeeft aan ons.

Stap 4

We zorgen dat de tegels op de afgesproken tijd geleverd worden.

Stap 5

Als u niet zelf over een tegelzetter beschikt, doen wij dat graag voor u. Onze eigen, ervaren tegelzetters leveren vakwerk af.

Veel gestelde vragen?

Bij Ouwendorp Tegels koopt u geen tegels, maar sféér. De mooiste tegels komen pas tot hun recht in een ingericht interieur. Tussen een tegel in de showroom en een sfeervol interieur zitten daarom de nodige stappen. En zoals u hierboven kunt zien doorloopt u deze stappen samen met ons.

Graag geven we u bij het kiezen van een tegel of parket een persoonlijk advies. Want eén ding is zeker: tegels van Ouwendorp Tegels vormen een meerwaarde voor u. Met het advies welke u krijgt maar ook met het maatwerk welke wij leveren. U heeft daar straks elke dag enorm veel woongenot van.

Waarom Ouwendorp tegels?

Wij leveren mooie producten en maatwerk!

Hebben jullie ook een showroom?

In het midden van het land hebben wij een showroom, u kunt ons vinden op de Stroeërweg 2, 3776 MJ, Stroe.

Hoe vraag ik informatie aan?

Voor vragen of informatie over de tegels, keramisch parket of andere dingen bel dan naar (0342) 786726 of stuur even ene mail naar info@ouwendorp.nl – Hieronder vind u button waarbij u direct kunt doorklikken voor onze contactpagina.

Heeft u nog andere vragen?

Heeft u nog andere vragen, klik dan even verder bij email. U kunt dan rechtstreeks een mail sturen naar ons met vragen over de tegels, tegels zetten of misschien wel een bezoek naar onze showroom.