Keuken

Als u investeert in een keuken, investeert u niet alleen in kookplezier. Uw keuken biedt méér dan dat. Het is een sfeervol onderdeel van uw interieur. Hier kunt u zich ontspannen, genieten van een kopje thee of gezellig natafelen met uw familie of vrienden. Juist daarom wilt u zich graag thuis voelen in uw keuken. Of u nu een nieuwe of bestaande keuken hebt, de tegels van Ouwendorp Tegels maken ‘m áf.

Woonkamer

De toepassing van vloertegels in uw woonkamer heeft méér voordelen dan alleen de bijzondere sfeer. Tegels zijn bijzonder duurzaam en slijtvast. Bovendien zijn ze eenvoudig te reinigen en nagenoeg onderhoudsvrij. En als u kiest voor vloerverwarming, hebt u verder geen radiatoren meer nodig!

Badkamer

De badkamer is uw persoonlijke domein, waar u alle ruimte hebt voor rust en persoonlijke verzorging. Hier bereidt u zich voor op de uitdaging van de dag. Hier ontspant u zich, relaxend onder een warme douche of wegdromend in bad. De intimiteit van uw badkamer krijgt een extra dimensie met de tegels van Ouwendorp Tegels. We laten u graag zien hoe u elke badkamer omtovert tot een sfeervol rustpunt in uw huis. Het geheim?

Waar u alvast mee kan beginnen:

l

Ruimte

Allereerst en meest belangrijk, wat voor ruimte is het dat u graag wilt opknappen of verbouwen? Badkamer, woonkamer of keuken.

,

Grootte

Bepaal de ruimte die opgeknapt gaat worden en grootte.

Functie

Wat voor functie heeft deze ruimte, wordt het elke dag geleefd. Heeft u kinderen die elke dag spelen en of eten jullie daar dagelijks? Noem maar op.

Kleur

Kleur is in uw interieur is ontzettend belangrijk, moet het aansluiten bij de rest of mag het een andere uitstraling hebben? Wilt u dat het tijdloos is of mag het juist een uniek en persoonlijk stijl hebben.

Materiaal

Bepaal dan het materiaal! Moet het een harde of zachte uitstraling hebben, moet het tegen en stootje kunnen?

Showroom

Met al deze punten kunt u al aan de slag, in onze showroom kunnen wij u verder helpen en met onze ervaring een juist advies geven over materiaal en indeling.

Showroom

We hebben een enorme collectie tegels in alle stijlen. Van authentiek Harlinger aardewerk tot felgekleurde tegels én alles daartussen. Aan u de uitdaging om de tegel te zoeken die past bij de stijl van uw interieur. Graag geven we u daarbij persoonlijk advies. Eén ding is zeker: tegels van Ouwendorp Tegels vormen een meerwaarde voor u huis. Daar krijgt u elke dag plezier van, onze showroom bevindt zich in midden Nederland. Wel zo handig toch? Klik even verder voor de adresgegevens.

Slide Title Here

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In in risus eget lectus suscipit malesuada. Maecenas ut urna mollis, aliquam er
os at, laoreet metus.

Grondstoffen:

Een wandtegel, vloertegel of badkamertegel is in de regel een vierkant of rechthoekig stuk materiaal, dat tegen een wand kan worden gelijmd of gehangen. Tegels dienen vaak als bescherming en decoratie van wand of muur. Tegels worden van gebakken klei gemaakt of natuursteen zoals marmer.

Water

Lucht

Vuur

Aarde

Ouwendorp Tegels

Wij hebben het allemaal!  U kunt bij ons in de showroom advies vragen over de juiste tegel of parket, wij leveren het product en wij komen het voor u plaatsen.