Wandtegels

Steeds meer mensen kiezen voor wandtegels. Niet alleen in de badkamer en de keuken, maar bijvoorbeeld ook in de hal, de woonkamer en zelfs de slaapkamer. Wandtegels laten uw huis stralen. Zelfs op plekken waar we hier in Noord-Europa misschien niet zo gauw aan denken.

De voordelen van wandtegels

Wandtegels bieden vele voordelen. Ze zijn verkrijgbaar in heel veel kleuren, dessins en formaten. Er zijn bijvoorbeeld tegels met de warme en levendige uitstraling van hout en stof. Niet van echt te onderscheiden! U vindt dus beslist de tegel die past bij uw smaak en huis. Tegels zijn makkelijk te reinigen en hygiënisch. En tegels zijn bovendien oersterk; ze gaan heel lang mee.

 

Wandtegels en vloertegels combineren

Vloertegels kun u trouwens veelal ook op de wand toepassen. Andersom is niet verstandig. Dit vanwege de vereiste slijtvastheid en slipweerstand van tegelvloeren. Wandtegels hebben een hoogwaardige glazuurlaag, wat de tegels sfeer en uitstraling geeft. We adviseren u graag over de juiste toepassing.

Laat u inspireren in onze tegelshowroom

Wilt u inspiratie opdoen? Bezoek dan eens onze tegelshowroom in Stroe (gemeente Barneveld). Hier vindt u keramische tegels van diverse bekende kwaliteitsmerken. Zoals onze hoofdmerken vtwonen, Original Style en Venis. En nog tientallen andere tegelmerken.

Maak een afspraak

voor deskundig advies

Nieuwsgierig geworden naar Wandtegels? Neem gerust contact met ons op (0342 786726)! In onze showroom kunt u rekenen op deskundige begeleiding. We geven u volop de ruimte en de vrijheid om zelf rustig rond te kijken. We vinden het belangrijk dat u weloverwogen kiest. En dat u na aankoop tevreden bent en blijft.

Neem contact op!