VT wonen tegels

Keramische tegels van vtwonen geven u huis warmte en persoonlijkheid. Zodat u lekker woont in uw eigen huis. Tijdloze of trendy tegels voor vloer en wand. Echte eyecatchers voor huiskamer, badkamer, keuken en toiletruimte.

Allerlei formaten, kleuren en afwerkingen

De tegels van vtwonen zijn verkrijgbaar in allerlei formaten, kleuren en afwerkingen. Van groot tot smal. Van ruw tot glad. En met of zonder dessin. De tegelcollecties zijn zo samengesteld dat u de tegels onderling kunt mixen en matchen.

vtwonen tegels in onze showroom

In de tegelshowroom van Ouwendorp Tegels vindt u een grote collectie vtwonen-tegels. Hier kunt u de producten in alle rust bekijken. We ondersteunen u graag in uw keuze. Dat kunnen vtwonen-tegels zijn, maar natuurlijk ook tegels van een ander kwaliteitsmerk. Zoals Original Style of Venis.

Maak een afspraak

voor deskundig advies

Nieuwsgierig geworden naar VT Wonen tegels? Neem gerust contact met ons op (0342 786726)! In onze showroom kunt u rekenen op deskundige begeleiding. We geven u volop de ruimte en de vrijheid om zelf rustig rond te kijken. We vinden het belangrijk dat u weloverwogen kiest. En dat u na aankoop tevreden bent en blijft.

Neem contact op!