Grespania tegels

Houdt u van trendy wand- en vloertegels? Dan is Grespania misschien wel het merk voor u. Deze Spaanse fabrikant ontwikkelt eigentijdse tegels van hoogwaardige porseleinklei, met een sterke focus op de Nederlandse markt. Voor een impressie kunt u terecht in onze tegelshowroom in Stroe (gemeente Barneveld).

Wand- en vloertegels en mozaïektegels

Grespania is specialist in porseleingres vloer- en wandtegels. Porseleingres is een witte keramiekpasta die zorgt voor tegels met hoogwaardige technische en esthetische eigenschappen. Grespania maakt wand- en vloertegels (ook grootformaat) en mozaïektegels. In eigentijdse decors, veelal met reliëf en ook in afwijkende tegelgroottes.

Grespania-tegels in onze showroom

Tegels moet u vooral met eigen ogen bekijken. U vindt de Grespania-tegels in onze tegelshowroom in Stroe (gemeente Barneveld). Voel de vrijheid om in alle rust rond te kijken. U vindt bij ons ook de tegels van onze hoofdmerken vtwonen, Original Style en Venis. En nog tal van andere tegelmerken. Als u dit wilt, geven we advies en begeleiden we u bij de keuze. Zodat u ook echt de juiste tegels kiest, van Grespania óf van een ander merk.

Maak een afspraak

voor deskundig advies

Nieuwsgierig geworden naar Grespania tegels? Neem gerust contact met ons op (0342 786726)! In onze showroom kunt u rekenen op deskundige begeleiding. We geven u volop de ruimte en de vrijheid om zelf rustig rond te kijken. We vinden het belangrijk dat u weloverwogen kiest. En dat u na aankoop tevreden bent en blijft.

Neem contact op!