Product Eigenschappen

Warme uitstraling

Keramisch parket combineert de warme uitstraling van hout met de gemakken van keramiek.

Kleurvast

Het parket is kleurvast en daardoor super praktisch en ontzettend duurzaam. U kunt voor langere tijd zorgeloos wonen en leven in uw nieuwe interieur.

Geen onderhoud

Geen onderhoud zoals impregneren, schuren, lakken of waxen.

+

Diverse maten

Diverse breedte maten (tot 20 cm) en lengtes tot wel 120 cm.

Vragen en antwoorden

Omdat keramisch parket nog vrij nieuw is in Nederland zijn er bij consumenten vele vragen over bijvoorbeeld het leggen over een bestaande vloer, de voegbreedtes, de diktes, plaatsing tegen een wand, de ondergrond, het legpatroon, gebruik buiten, gebruik in natte ruimtes. Deze specifieke vragen kunt u allemaal vragen via: info@ouwendorp.nl

Keramisch parket

Keramisch parket heeft het allemaal. De warme uitstraling van een echt houten vloer, het is onderhoudsvriendelijk en gaat daardoor jarenlang mee. Ideaal voor een keuken of bedrijfsruimte.

Geen onderhoud

Het is toch een heerlijk idee dat u zorgeloos kan genieten van een nieuw en modern interieur. U heeft met keramisch parket geen onderhoud, dus ook geen omkijken naar deze vloer. Wat maak het woongenot het nog meer compleet!

Inspiratie

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij u te bieden hebben neem dan een kijkje bij onze projecten. Daar krijgt u een impressie van alle mogelijkheden op het gebied van tegels en keramisch parket. U persoonlijke wensen kunnen wij bespreken de showroom. En deze vindt u in het midden van het land vlakbij Amersfoort, goed bereikbaar met de A1.

Neem nu contact met ons op

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze collectie keramisch parket, neem dan nu contact met ons op.